Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, så ring på vagttelefon +45 70 23 60 61
Forsiden / Vidste du at / Kvalitets- og miljøpolitik

Kvalitets- og miljøpolitik

Vidste du, at vi er ISO-certificeret i kvalitet og miljø? Det giver dig bedre og billigere spildevandsrensning.

Vi er certificeret inden for kvalitet og miljø efter ISO 9001 og 14001, der er internationalt anerkendte standarder.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle, forbedre og vedligeholde vores kvalitets- og miljøledelsessystem. Vi har arbejdet meget målbevidst på at blive ISO certificerede inden for kvalitet og miljøledelsessystem, da det er et vigtigt element i vores overordnede strategi.

Vores ISO-certificering giver dig en bedre og billigere spildevandsrensning.

Bedre og billigere spildevandsrensning

Vi har arbejdet meget målbevidst på at blive certificerede, da det er et vigtigt element i vores overordnede strategi. ISO 9001 og 14001 er systemer, der giver stærke styringsværktøjer i forhold til at øge effektiviteten, overholde bindende forpligtelser og behandle miljøet ordentligt. Herunder at forebygge og reducere forurening.

Vi bruger bl.a. værktøjerne til at forbedre rensningen af spildevandet og til at forbedre de administrative processer. Sagt med andre ord, bruger vi værktøjerne til at give vores kunder bedre og billigere spildevandsrensning.

Kvalitets- og miljømål

Vi har sammenfattet vores mål i virksomhedsplanen, der dækker over både kvalitets- og miljøforhold fordelt på 8 strategiområder. For hvert strategiområde er der lavet konkrete mål og handlinger.

This is not for humans ceo@vejlespildevand.dk