Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, så ring på vagttelefon +45 76 81 08 00
Forsiden / Nyheder / Samme pris for rensning af spildevand for fjerde år i træk
DATO
11. november 2020

Samme pris for rensning af spildevand for fjerde år i træk

Vejle Spildevands kunder kan glæde sig over, at prisen for at få renset spildevandet til næste år fastholdes på samme niveau som sidste år. Det sker, selvom selskabet har investeret massivt i klimaprojekter, byggemodninger og renseanlæg.

På et bestyrelsesmøde i Vejle Spildevand i går godkendte bestyrelsen budgettet for 2021, som betyder, at priserne fastholdes på samme niveau som i 2020. Det sker til trods for, at selskabet har foretaget massive investeringer i klimaprojekter, kloakledninger, bassiner, renseanlæg og pumpestationer.

Niels Clemmensen, som er bestyrelsesformand i Vejle Spildevand, er tilfreds med, at det er lykkedes at holde spildevandspriserne i ro i det kommende år. Han udtaler: ”Det glæder mig, at vi kan fastholde prisen for spildevandsrensning i en længere årrække og også i 2021, selvom vi har foretaget store investeringer i klima og kloakker. Det er en nyhed, som kommer vores kunder til gode.”

Aldrig før har Vejle Spildevand investeret så meget i byggemodninger

Over halvdelen af Vejle Spildevands budget er investeret i klimaprojekter og kloaksystemet i Vejle Kommune. Mange kunder bygger nyt hus, og kommunen udstykker nye erhvervsgrunde, og det smitter også af på Vejle Spildevands regnskab, fordi selskabet skal sørge for kloaksystemet i de nye områder.
Vejle Spildevands direktør Mikael Schultz forklarer: ”I 2020 har vi et meget højt aktivitetsniveau, og vi har aldrig før investeret så meget i byggemodninger, som vi kommer til at gøre i år. Vi forventer at have investeret 50-55 mio. kr., når 2020 er omme.”

Direktøren glæder sig over selskabets høje aktivitetsniveau med mange nye projekter, som bidrager til et bedre kloaksystem og en effektiv rensning af spildevandet.

Separatkloakering i Bredballe er et af de mange projekter, som Vejle Spildevand investerer i. Her ses Mølgaardsvej, hvor kloaksystemet bliver moderniseret.

Private forbruger betaler 40 kr. pr. m3 vand

Vejle Spildevand har 35.000 kunder, og de skal fortsat betale 40 kr. pr. m3 vand for, at spildevandet bliver renset. Det er fjerde år i træk, at selskabet kan fastholde prisen for de private kunder. Spildevandsregningen afregnes efter, hvor meget vand hver husstand bruger, og prisen er inkl. moms

KONTAKTPERSON

SENESTE NYHEDER
Gravemaskine i gang med kloakforbedringer

16. april 2024

Kirkebakken i Børkop spærres for gennemkørsel fra uge 19

Læs nyhed

DJI 0310

21. marts 2024

Se byggeriet af lagertank med plads til 5 mio. liter vand

Læs nyhed

Teknikhus Egtved

29. februar 2024

Lukning af Egtved renseanlæg: Teknikhus på plads

Læs nyhed

Bedre Badevand Låg På Tank 1

08. februar 2024

Låg på næsten 300 ton markerer en vigtig milepæl

Læs nyhed

DATO
11. november 2020
KONTAKTPERSON

This is not for humans ceo@vejlespildevand.dk