Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, ring på vagttelefon +45 70 23 60 61
Forsiden / Nyheder / Haves: En halv milliard til klima og kloakker. Søges: Forbrugerrepræsentanter til Vejle Spildevands bestyrelse
DATO
28. juni 2021

Haves: En halv milliard til klima og kloakker. Søges: Forbrugerrepræsentanter til Vejle Spildevands bestyrelse

Vejle Spildevand skal i 2022 have en ny bestyrelse, og i dag starter opstillingsperioden til forbrugervalget, hvor kunderne har mulighed for at melde sig som forbrugerrepræsentant til bestyrelsen.

I den kommende bestyrelsesperiode venter der store og vigtige beslutninger om klima, miljø og badevand, og med et investeringsbudget på en halv milliard kr. for de næste fire år, kan forbrugerne være med til at sætte retningen for forsyningsselskabets arbejde.

Nu er der mulighed for at blive en del af Vejle Spildevands bestyrelse som forbrugerrepræsentant. Vejle Spildevand skyder nemlig forbrugervalget i gang med opstillingsperioden, hvor kandidater kan melde sig.

Vejle Spildevands direktør Mikael Schultz forklarer, at den kommende bestyrelse skal være med til at træffe store og vigtige beslutninger om klima, miljø og badevand:  ”Vi har en lang række ideer og planer for at fortsætte vores arbejde med at sikre klima, miljø og badevand, som den kommende bestyrelse skal sætte retningen for. I de næste fire år kommer vi til at investere en halv milliard kr., så det er store summer, vi taler om.”

Er du interesseret i miljø, klima og badevand, så stil op til Vejle Spildevands bestyrelse

Hjælper kandidaterne godt på vej

Direktøren håber på, at flere forbrugerrepræsentanter vil stille op, og Vejle Spildevand laver en række tiltag for at klæde dem godt på til forbrugervalget. ”Vi arrangerer bl.a. en introduktion d. 11. august kl. 16.30, hvor kandidaterne kan blive klogere på vores arbejde og komme på en rundvisning på Vejle renseanlæg. Vi har også udarbejdet en guide med gode råd til, hvordan forbrugerrepræsentanterne kan markedsføre deres kandidatur,” fortæller Mikael Schultz.     

Forbrugervalget foregår 13.september-24.oktober

Vejle Spildevands bestyrelse består af ni medlemmer: fem medlemmer af Vejle Byråd, tre medarbejderrepræsentanter og en forbrugerrepræsentant.

For at stille op til Vejle Spildevands bestyrelse skal du være myndig. Desuden skal du anbefales af 10 stillere, som skal være kunder i Vejle Spildevand, være myndige og stillere må ikke tilhøre kandidatens husstand. På Vejle Spildevands hjemmeside finder du en stillerliste, som skal udfyldes.

Forbrugervalget foregår elektronisk fra 13. september til og med 24. oktober, hvor selskabets kunder kan stemme om, hvem der skal repræsentere dem i Vejle Spildevands bestyrelse.

Fem årlige bestyrelsesmøder

Som bestyrelsesmedlem i Vejle Spildevand skal man deltage i fem årlige bestyrelsesmøder, hvoraf de fire møder holdes på selskabets adresse i Vejle. Derudover afholdes ét bestyrelsesseminar over to dage, hvor der på anden dagen afholdes bestyrelsesmøde.

Fakta om Vejle Spildevands forbrugervalg

KONTAKTPERSON

SENESTE NYHEDER
DJI 0236

30. juni 2022

Vejle Spildevand fejrer Tour de France med kæmpe cykel på renseanlæg

Læs nyhed

7.A. Fulgte Vandets Vej I Klimaprojekt Østbyen 1

02. juni 2022

7.a. fulgte vandets vej i Klimaprojekt Østbyen

Læs nyhed

Billede 01 06 22 1153

01. juni 2022

Lukning af fire overløb i Bredballe er med til at sikre det blå flag

Læs nyhed

Benjamin Refsgaard viser rundt ved Abelones Plads i Vejle

24. maj 2022

Tyske gæster så på klimaløsninger i Vejle

Læs nyhed

DATO
28. juni 2021
KONTAKTPERSON