Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, ring på vagttelefon +45 70 23 60 61
Forsiden / Nyheder / Haves: En halv milliard til klima og kloakker. Søges: Forbrugerrepræsentanter til Vejle Spildevands bestyrelse
DATO
28. juni 2021

Haves: En halv milliard til klima og kloakker. Søges: Forbrugerrepræsentanter til Vejle Spildevands bestyrelse

Vejle Spildevand skal i 2022 have en ny bestyrelse, og i dag starter opstillingsperioden til forbrugervalget, hvor kunderne har mulighed for at melde sig som forbrugerrepræsentant til bestyrelsen.

I den kommende bestyrelsesperiode venter der store og vigtige beslutninger om klima, miljø og badevand, og med et investeringsbudget på en halv milliard kr. for de næste fire år, kan forbrugerne være med til at sætte retningen for forsyningsselskabets arbejde.

Nu er der mulighed for at blive en del af Vejle Spildevands bestyrelse som forbrugerrepræsentant. Vejle Spildevand skyder nemlig forbrugervalget i gang med opstillingsperioden, hvor kandidater kan melde sig.

Vejle Spildevands direktør Mikael Schultz forklarer, at den kommende bestyrelse skal være med til at træffe store og vigtige beslutninger om klima, miljø og badevand:  ”Vi har en lang række ideer og planer for at fortsætte vores arbejde med at sikre klima, miljø og badevand, som den kommende bestyrelse skal sætte retningen for. I de næste fire år kommer vi til at investere en halv milliard kr., så det er store summer, vi taler om.”

Er du interesseret i miljø, klima og badevand, så stil op til Vejle Spildevands bestyrelse

Hjælper kandidaterne godt på vej

Direktøren håber på, at flere forbrugerrepræsentanter vil stille op, og Vejle Spildevand laver en række tiltag for at klæde dem godt på til forbrugervalget. ”Vi arrangerer bl.a. en introduktion d. 11. august kl. 16.30, hvor kandidaterne kan blive klogere på vores arbejde og komme på en rundvisning på Vejle renseanlæg. Vi har også udarbejdet en guide med gode råd til, hvordan forbrugerrepræsentanterne kan markedsføre deres kandidatur,” fortæller Mikael Schultz.     

Forbrugervalget foregår 13.september-24.oktober

Vejle Spildevands bestyrelse består af ni medlemmer: fem medlemmer af Vejle Byråd, tre medarbejderrepræsentanter og en forbrugerrepræsentant.

For at stille op til Vejle Spildevands bestyrelse skal du være myndig. Desuden skal du anbefales af 10 stillere, som skal være kunder i Vejle Spildevand, være myndige og stillere må ikke tilhøre kandidatens husstand. På Vejle Spildevands hjemmeside finder du en stillerliste, som skal udfyldes.

Forbrugervalget foregår elektronisk fra 13. september til og med 24. oktober, hvor selskabets kunder kan stemme om, hvem der skal repræsentere dem i Vejle Spildevands bestyrelse.

Fem årlige bestyrelsesmøder

Som bestyrelsesmedlem i Vejle Spildevand skal man deltage i fem årlige bestyrelsesmøder, hvoraf de fire møder holdes på selskabets adresse i Vejle. Derudover afholdes ét bestyrelsesseminar over to dage, hvor der på anden dagen afholdes bestyrelsesmøde.

Fakta om Vejle Spildevands forbrugervalg

  • Opstillingsperiode: 28. juni - 22. august.
  • Afstemning til forbrugervalg: 13. september-24. oktober.
  • Den nye bestyrelse går i gang i starten af januar 2022.
  • Læs mere og meld dig som forbrugerrepræsentant her.
KONTAKTPERSON

SENESTE NYHEDER
Bølgen i Vejle

07. december 2022

Nye priser for 2023

Læs nyhed

Svend Erik Nielsen DSC5035

02. december 2022

Svend Erik Nielsen er ny formand for Vejle Spildevands bestyrelse

Læs nyhed

Ta' Kortere Bade

30. november 2022

Få en billigere spildevandsregning

Læs nyhed

Wc 265278 960 720

15. november 2022

International toiletdag: Værn om din toiletkumme

Læs nyhed

DATO
28. juni 2021
KONTAKTPERSON