Forsiden / Hvem er vi? / Virksomhedsplan

Virksomhedsplan

Du kan i vores virksomhedsplan 2017 - 2019 læse om et Vejle Spildevand med fokus på kunder, ledelse og udvikling i bestræbelserne på at levere optimal service og forsyningssikkerhed på en økonomisk og miljømæssig forsvarlig måde.

Læs om vision, mål og hvordan vi når derhen

Med virksomhedsplanen vil vi dele vores vision for fremtiden med dig og helt åbent og ærligt fortælle, hvilke mål vi har sat os, og hvad vi vil gøre for at nå dem.

Vi har siden dannelsen af Vejle Spildevand fokuseret på at sikre en effektiv etablering af aktieselskabet og på at skabe et robust grundlag for fremtiden som selvstændigt selskab. Vi står således i dag med et selskab med kompetente medarbejdere og ledere, der på hver sin måde har bidraget til at skabe en sammenhængende organisation med en fælles og klar bevidsthed om, hvad vi vil nu og i årene fremover.

Du kan i virksomhedsplanen læse om et Vejle Spildevand, som sætter fokus på kunder, ledelse og udvikling i bestræbelserne på at levere optimal service og forsyningssikkerhed på en økonomisk og miljømæssig forsvarlig måde.

Virksomhedsplanen for 2017-2019 er den fjerde af slagsen for vores aktieselskab, der blev dannet i 2010.

God fornøjelse med læsningen!

Se vores virksomhedsplan

Virksomhedsplan 2017 2019.pdf
Download

Ved at bruge denne side accepterer du, at vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Se mere om vores cookie- og persondatapolitik.

Ok