Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, ring på vagttelefon +45 76 81 08 00
Forsiden / Hvem er vi? / Ledige job / Anlægsingeniør

Anlægsingeniør med styr på vandet

Bliver du udfordret nok?

I Vejle Spildevand A/S investerer vi hvert år ca. 120-150 mio. kr. i spildevandsanlæg og klimaløsninger. Vi udfører en stor del af vores projekter i eget hus, så vi lægger vægt på at udnytte og udvikle vores egne kompetencer. Samarbejde og tværgående sparring er vigtigt for os, og derfor løser vi især vores større projekter i tværgående projektteams, hvor vi er villige til at afprøve nye løsninger. Vi har fokus på en stærk projektledelse, et højt fagligt niveau, og betydningen af at sætte de rigtige rammer for at skabe de gode projekter.

 

Vi søger den rette profil til et job, der veksler mellem projektledelse, problemløsning, projektering og tilsyn. Projekterne varierer mellem byggemodninger, separeringer og klimatilpasning.
Hvis det er dig, er du enten projektleder eller projektdeltager på opgaverne - fra de indledende prioriteringer og frem til aflevering. Dine kompetencer i samspil med kollegaernes er forudsætningen for at nå vores mål.

 

Vi lægger derfor vægt på at du:

  • Er uddannet ingeniør eller tilsvarende med evne, erfaring og interesse inden for anlægsområdet.

  • Har en god faglig ballast og praktisk forståelse for at skabe de bedste løsninger.

  • Har erfaring i projektering af kloakanlæg, og gerne betonbygværker.

  • Arbejder struktureret og har fokus på at nå målet.

  • Har en positiv tilgang til mange udfordringer i en vekslende arbejdsdag.

  • Er en holdspiller.

  • Har lyst til fortsat at udvikle dig som projektleder.

 

Lige så vigtigt er det, at du lægger vægt på et konstruktivt samspil med kolleger, myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde et job med mange spændende udfordringer i et stærkt team af kompetente kolleger, hvor der også er god humor og ”højt til loftet”. Vi er i alt 50 engagerede kolleger, og du vil indgå i ”Plan og Projekt”, hvor vi p.t er 12 ingeniører og 4 tekniske designere.

 

Er du interesseret i at blive en del af holdet?

Så send os din ansøgning og dit CV til mail-adressen: job@vejlespildevand.dk, senest den 27. februar 2020.

Nyuddannede er velkomne til at søge jobbet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Klaus Jensen på 76413741  eller afdelingsleder Robert Schmidt på 76413739.

Ved at bruge denne side accepterer du, at vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Se mere om vores cookie- og persondatapolitik.

Ok