Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, ring på vagttelefon +45 70 23 60 61
Forsiden / Projekter / Oversigtskort - aktuelle projekter / Finlandsvej/Moldevej - ny spildevandsledning / Spunsarbejde på Horsensvej, Finlandsvej og Moldevej medfører trafikændring

Spunsarbejde på Horsensvej, Finlandsvej og Moldevej medfører trafikændring

Opdateringer 2

BYGGEPERIODE

Januar 2023 - Sommeren 2023

Om arbejdet

Spildevandsrøret etableres ved hjælp af en såkaldt styret boring, hvilket vil sige, at man borer røret ned frem for at grave det ned. Det betyder, at anlægsperioden bliver kortere.

Fra uge 49 går vi i gang med spunsarbejdet. Spuns er jernplader, som vi vibrerer ned i jorden for at forhindre jorden i at skride. Dette arbejde kan støje og give vibrationer. Vi har derfor installeret vibrationsmålere, som alarmerer, hvis vibrationerne overskrider grænseværdier.

Vejle Spildevand er til stede i perioden, så tag kontakt til projektleder Martin Christian Jensen, telefon 24 90 86 54, hvis du har spørgsmål.

Trafikændringer 

Når spunsjernene er etableret, vil gruberne, som er der, hvor vi borer rørene ned, blive udgravet. Herefter sænker vi boremaskiner i gruberne, som borer rørene mellem gruberne.

Vi laver gruber omkring krydset ved Finlandsvej/Moldevej og på Finlandsvej og Moldevej. Vi arbejder i tidsrummet 7.00-16.00 på hverdage, og arbejdet vil påvirke trafikken. Adgangen fra Moldevej ind ad Finlandsvej vil være spærret, men der er omkørsel ad Ellehammersvej (fra Viborgvej) og Finlandsvej (Ved tankstationen). På Moldevej åbnes "busslusen", så du kan bruge slusen som rute.

Følg venligst skiltningen i området.

Opdatering 23. marts 2023
Kranarbejde i uge 13 - og så genetablering af asfalt og belægning
Læs opdatering

BYGGEPERIODE

Januar 2023 - Sommeren 2023
PROJEKTLEDER
Billede af Martin Christian Jensen
Martin Christian Jensen
Ingeniør/kloakmester