Kontoret er lukket. Har du et akut kloakproblem, ring på vagttelefon +45 76 81 08 00

Rudi H. Sørensen

Rudi H. Sørensen

Rudi H. Sørensen

Hvorfor stiller du op som forbrugerrepræsentant til Vejle Spildevand?


Vi har alle et ansvar for miljøet, det gælder det daglige nærmiljø, nationalt og globalt. Jeg vil gerne være med til at sikre, at vi i Vejle Spildevand tager de nødvendige beslutninger, for at brugerne oplever, at der i sin helhed tages ansvar og hensyn til miljøet.

Virksomheder og familier skal trives i et nærmiljø, som skaber inspiration og brug af bymiljøer, enge, skove og fjorden. Jeg har boet i lejlighed i Vejle, et parcelhus i Egtved, på landet og nu i et rækkehus i Vejle. Jeg har drevet erhverv og arbejder som Trælastdirektør hos STARK.

Herigennem har jeg oplevet Vejle Spildevand som bruger med forskellige behov, det giver mig et godt brundlagt, og indsigt i de forskellige tilgange man har som bruger af Vejle Spildevand.

Jeg stiller op fordi vi har brug for mere synlighed af de rigtige gode initiativer og anlægsarbejder som Vejle Spildevand har gennemført, og i fremtiden udvikler og udføre. Jeg vil sikre at borgerne, og brugernes forventninger og oplevelser synliggøres, så også de kan komme med i beslutningsprocessen som omhandler nye anlægsinvesteringer i fremtiden og driften af Vejle Spildevand.

Vi skal udvikle Vejle Spildevand sammen med brugerne. -og dem vil jeg meget gerne repræsentere.